Här lägger vi ut info om aktuella kattungekullar.

Besök gärna vår Instagram @artisan_cats för fler bilder då denna hemsida uppdateras mer sällan.

Aktuella kullar

Just nu har vi en superfin kull där några av kattungarna är tillgängliga/till salu. I kullen finns det två svartspotted och två snöspotted bengalungar, en hona och en hane av varje färg. Mamma och pappa är båda lugna och tillgivna bengaler, så vi hoppas och tror att dessa ungar blir detsamma. Ungarna kommer vara redo att flytta till sina nya hem i mitten/slutet av september. Vi söker eventuellt också en fodervärd till en av snöungarna.
För bilder på kattungarna, kika in på vår Instagram genom att klicka på länken ovan. Välkommen att kontakta oss för mer information på [email protected] Vi kommer så smått att börja boka in besök från och med sista veckan i juli, men det är inte först till kvarn utan vi är väldigt måna om att rätt kattunge hamnar i rätt familj.

Att köpa en kattunge från oss

Alla våra katter är en självklar del av familjen. Vi lägger mycket stort fokus på att socialisera våra kattungar så att de får bästa möjliga start i livet och blir vana vid såväl gos som vardagens alla ljud. Vi utfodrar med en varierad kost bestående av kvalitetstorrfoder, råfoder samt smakbitar av kött, kyckling och fisk från vår egen matlagning.

När du köper en kattunge från oss är den:
# Minst 12 veckor gammal (oftast 13-16 veckor)
# Stambokförd i SVERAK med egen stamtavla
# Dolda fel-försäkrad i Agria i 3 år
# Grundvaccinerad mot kattpest och kattsnuva
# ID-märkt med chip
# Kastrerad om såld till sällskap
# Veterinärbesiktad högst 7 dagar före flytt

Vid flytt följer det med:
# Stamtavla utfärdad av SVERAK
# Vaccinations- och besiktningsintyg
# Ett litet kattungepaket med smått & gott såsom t.ex. foder, leksak och filt som doftar mamma/syskon